כדורי שוקולד לפסח - אולגה לירון

החומרים הדרושים:
לכ 12- יחידות גדולות

לרוטב:
100 גרם שוקולד
3 כפות קקאו
כוס חלב או מים או יין או מיץ תפוזים
כוס סוכר

למוצקים:
1 כוס אגוזי פקאן שבורים
1 כוס צימוקים
2 כפות ליקר שאוהבים
2 כוסות קמח מצה
לציפוי:
קוקוס טחון

אופן ההכנה:
1. ממיסים את כל חומרי הרוטב על האש או במיקרוגל, נזהרים שלא
ישרפו.
2. מצננים ומוסיפים את שאר החומרים. מערבבים את הכל ביחד, נותנים
לנוח 1/2 שעה.
3. יוצרים כדורים בגודל הרצוי, מגלגלים בתוך קוקוס מכל הצדדים.
4. מכניסים לעטרות נייר. מצננים

אוכלים בתאבון...